Uitnodigingen terugkomdag 3 en 4 mavo, 5 havo en 6 vwo

Dit schooljaar vindt de voorlichtingsdag, de zogeheten Terugkomdag, plaats op vrijdag 25 november a.s. tussen 10.15 en 14.00 uur. Op meer plaatsen in Nederland worden op die datum leerlingen ontvangen op hun vroegere scholen. HBO-instellingen houden daar – als het goed is – rekening mee in hun onderwijsprogramma (geen tentamens en dergelijke).

Ben jij oud-leerling van onze school en vorig jaar geslaagd voor mavo, havo of vwo, dan nodigen we je van harte uit om onze huidige leerlingen bij te praten over jouw studie en het studentenleven. Aanmelden kan via onderstaande uitnodiging:

Uitnodiging Terugkomdag mavo 2022

Uitnodiging Terugkomdag 5 havo en vragenlijst 25 november 2022.doc

Uitnodiging Terugkomdag 6 vwo en vragenlijst 25 november 2022.doc

Relevant nieuws

Menu