Zaterdag 20 januari 09.30 – 12.00 OPEN DAG

Ga jij volgend jaar naar de brugklas? Op onze open dag kun je kennismaken met onze leerlingen, onze medewerkers en ons onderwijs. Iedere leerling kan bij ons terecht omdat we alle opleidingen aanbieden. En ook nog allemaal op één locatie én onder één dak:

Emelwerda College: mavo, havo, atheneum, gymnasium (vwo), met de dakpanklassen mavo/havo en havo/vwo
Vakcollege Noordoostpolder: vmbo basis-kader, met de dakpanklas kader/mavo
Tienercollege Noordoostpolder: 10-14 jarigen onderwijs

Zaterdag kun je het Emelwerda College en het Vakcollege bezoeken en meedoen met een letterspeurtocht op het Vakcollege en een escaperoute ‘kraak de code’ op het Emelwerda College. En alle vakken presenteren zich zodat je kunt ontdekken wat je bij ons op school allemaal kunt doen. Het is niet nodig je hiervoor aan te melden, we hebben zaterdag een doorlopend programma van 09.30 tot 12.00 uur.

Je bent van harte welkom. En je ouders natuurlijk ook.

 

Relevant nieuws

Menu