Vacature MR-oudergeleding

MR-oudergeleding

Het Emelwerda collega heeft een zeer betrokken MR-oudergeleding, die ongeveer 10 keer per jaar vergadert, 5 keer met de gehele MR (samen met personeel en leerlingen) en 5 keer alleen met de oudergeleding. Hierin worden vergaderstukken besproken en voorbereid om in de MR-vergaderingen samen tot een goed besluit te komen.

Voor dit jaar is er een plek vrijgekomen in de MR-oudergeleding. Wij zoeken dan ook een nieuw lid dat het leuk en interessant vindt om hierin deel te nemen en om mee te denken in besluitvormingen door directie/MR.

Heeft u belangstelling? Laat ons dat dan weten via een mail naar mr@emelwerda.nl. Laat uw motivatie en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groeten,
De MR-oudergeleding

Relevant nieuws

Menu