Terugkomdag havo/vwo: als vanouds

Vrijdag 25 november was, traditiegetrouw de laatste vrijdag van november, de gezamenlijke terugkomdag havo/vwo. Hoewel deze dag drie jaar niet had  plaatsgevonden op deze manier, was het als vanouds.

Er waren bij elkaar 65 leerlingen die in 2021 of 2020 eindexamen hebben gedaan. Vol enthousiasme gaven zij voorlichtingen aan de huidige leerlingen. Niet alleen over hun studies maar vooral ook over het leven buiten de studie werd veel gepraat. Ook was verrassend hoeveel er over huisvesting verteld werd.

Bijzonder was dit keer dat het forum vwo begon met een voorlichting van Sil Zoethout rechtstreeks uit Armenië om de leerlingen te informeren over schoolgaan in het buitenland.

De sfeer was zoals gewoonlijk goed. De middag werd afgesloten met een gezellig etentje bij de chinees, waar alle belevenissen van de afgelopen anderhalf jaar konden worden verteld, voor zover niet uitgewisseld via welk sociaal medium dan ook maar. Het weerzien was hartelijk.

Allen die aan deze dag hun bijdrage hebben geleverd, willen wij hartelijk bedanken.

Dirk Jan van Dijk en Thera de Jong

 

 

 

Relevant nieuws

Menu