Update – Terugkomdag oud-leerlingen mavo, havo en vwo

Terugkomdag havo en vwo
Wij zijn druk bezig om de geplande terugkomdag van vrijdag 26 november, ondanks de coronamaatregelen, toch door te laten gaan, maar wel in een andere vorm dan wij tot nu toe gewend waren.

Van de 100 oud-leerlingen die zich hebben opgegeven komen er 32 op school. Er komen van havo en van vwo beide 16 oud-leerlingen terug die voorlichting gaan geven aan groepen, ingedeeld per profiel.

Deze 32 leerlingen geven voorlichtingen tijdens het 4e en 5e lesuur, waarin wij 3 rondes van 25 minuten hebben gepland. Deze voorlichtingen zijn bedoeld voor de leerlingen van 4 havo, 5 havo, 4 vwo en 5 vwo.

Na de lunchpauze zullen onze leerlingen deel kunnen nemen aan online voorlichtingen, waarvoor de oud-leerlingen die niet op school komen een link aanmaken, waar onze leerlingen dan een keuze uit kunnen maken. Hier kunnen de leerlingen van 6 vwo ook aan deelnemen. Ook in de middag worden er drie rondes van 25 minuten gehouden, gedurende het 6e en 7e lesuur. Mochten leerlingen hierna nog les hebben, dan gaan die lessen weer gewoon door.

===================================================

Beste oud-leerling,

Je bent nu al meer dan een jaar van school en je hebt inmiddels ervaringen opgedaan in een vervolgopleiding of wellicht iets anders. Je weet nu heel goed hoe de overstap van mavo, havo of vwo naar die nieuwe situatie is, hoewel de start vanwege de coronamaatregelen natuurlijk anders was dan gebruikelijk.

We zouden het erg leuk vinden als je als oud-leerling wilt meewerken aan de studievoorlichting aan de huidige leerlingen in 3 en 4 mavo, 4 en 5 havo en 5 en 6 vwo. Dit schooljaar vindt die voorlichtingsdag, de zogeheten Terugkomdag, plaats op vrijdag 26 november a.s. tussen 10.15 en 14.00 uur (havo/vwo) en 13.15 en 14.45 uur (mavo)

Heeft onze uitnodigingsbrief jou niet bereikt? Je vindt ‘m hieronder, samen met het antwoordformulier.

Mavo uitnodiging en antwoordformulier terugkomdag 26 november 2021
Havo uitnodiging en antwoordformulier terugkomdag 26 november 2021
Vwo uitnodiging en antwoordformulier terugkomdag 26 november 2021

Alvast bedankt voor het invullen en graag tot ziens op 26 november.

Decanen A. Boerema (mavo), D.J. van Dijk (havo) en T. de Jong (vwo).

 

Relevant nieuws

Menu