vrijdag 12 november Techniek Tastbaar

Techniek Tastbaar is een grote doe-en-beleef-beurs om leerlingen de mogelijkheden voor een opleiding en baan in de techniek te laten zien. Techniek Tastbaar wordt vrijdag 12 november gehouden op het Vakcollege Noordoostpolder. Leerlingen van de scholen in onze regio hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Circa 30 bedrijven uit de regio zijn van de partij en laten de bezoekers zien met welke techniek gewerkt wordt. Deze bedrijven hebben allemaal een activiteit bedacht die leerlingen er kunnen doen. Daarnaast kunnen ze ook van alles vertellen over beroepen in de techniek en welke opleiding je daarvoor nodig hebt. Ook de technische scholen zijn aanwezig om de mogelijkheden te laten zien.

Wat is er zoal te doen? Bezoekers kunnen lassen, voertuigen besturen, proefjes doen, solderen, hout bewerken, 3D ontwerpen, installatiewerk doen en nog veel meer. Er zijn presentaties over banen en het werken in de toekomst en er is een vlogbattle.

Nog even de feiten op een rijtje:

Wanneer: 12 november 2021 van 12.00 tot 20.00 uur
Waar: Vakcollege Noordoostpolder
Informatie: www.techniektastbaar.nl

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen.

Relevant nieuws

Menu