Nieuwe website voor onze school

Het is zover… onze nieuwe website is online!

Wat is er nieuw?

De schoolwiki!
We hebben naast de nieuwe site, ook een soort school wikipedia pagina, waar veel informatie te vinden is. Veel informatie is verplaatst van de website naar de schoolwiki. De site en de schoolwiki zijn aan elkaar gekoppeld. Typ een zoekterm in en je krijgt suggesties voor de plek op de website en/of schoolwiki waar je de informatie kunt vinden. De schoolwiki vervangt de papieren versie van de schoolgids.

Het verlofaanvraagformulier en ziekmelden
In de vorige website hadden we een login voor ouders. We hebben er vanuit praktische overweging voor gekozen om dit niet te integreren in de nieuwe site. Dit betekent dat voor het aanvragen van verlof een handtekening nodig is. Ouders/verzorgers kunnen het formulier uitprinten en ondertekenen.
Hierna kan het formulier ingeleverd worden bij de afdelingsleiders of verzuimcoördinator of per mail verzonden worden aan verzuim@emelwerda.nl

Voor het ziekmelden adviseren we het gebruik van de magister APP
Via de menu optie afwezigheid -> melden (rechtsonder) – kun je je kind eenvoudig ziekmelden.
Telefonisch melden kan natuurlijk ook nog.

Handige links
Rechts in beeld zie je links naar Facebook, Twitter, Magister, LinkedIn, Instagram, RTTI en de Schoolwiki.

 

 

 

 

Relevant nieuws

Menu