Nieuwe directeur mavo/havo/vwo

Nieuwe directeur mavo/havo/vwo Emelwerda College

Bestuurder Marga Sijbom-Hassing heeft Pieter Brandwijk (MEL) benoemd tot nieuwe directeur van de afdelingen mavo, havo en vwo. Met ingang van 4 januari 2021 start Pieter Brandwijk als directeur mavo/havo/vwo op het Emelwerda College.

De heer Brandwijk heeft ruime ervaring in het voortgezet onderwijs op CSG Prins Maurits in Middelharnis.
Vanuit zijn visie en ervaring als verbinder van onderwijs en omgeving gaat hij graag de uitdaging aan om op langere termijn een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Emelwerda College en de VO-campus. Brandwijk heeft zich met succes ingezet bij de samenwerking van onderwijs, ondernemers en overheid voor het realiseren van een nieuwe beroepscampus.

Relevant nieuws

Menu