Anna Lemsom in finale

Anna Lemsom uit 5V2 is een van de finalisten van de Essaywedstrijd van de Radboud Universiteit Nijmegen. Gefeliciteerd Anna!

Ondanks de hindernissen opgeworpen door de Corona-crisis heeft de Radboud Universiteit toch nog van 18 scholen 387 essays mogen ontvangen. Wij ontvingen onderstaand bericht:

‘Alle lof voor de docenten die het allemaal zo goed georganiseerd wisten te krijgen en voor de leerlingen die vaak in lockdown aan de opdracht gewerkt hebben. Wij hebben in elk geval met veel plezier al de essays rond het thema ‘Communiceren met een lach en een traan’ gelezen.

De inzendingen waren vaak origineel met verschillende en soms verrassende invalshoeken waarbij vaak ook de huidige situatie spelenderwijs in de opdracht betrokken werd. Het was zoals elk jaar weer een close finish, 162 essays gingen door naar de tweede ronde en daaruit had een vijf koppige jury 43 kandidaten voor een finaleplaats geselecteerd. Na uitvoerig (blind) lezen en herlezen, en nog talloze keren kijken en vergelijken, kunnen we nu dan toch bekend maken dat één van uw leerlingen tot de 10 finalisten behoort:

Anna Lemsom

Grote complimenten en hartelijk gefeliciteerd!

Op vrijdag 12 juni vindt de digitale prijsuitreiking plaats via een ‘Bubbel Zoom Meeting’. Tijdens deze feestelijke digitale prijsuitreiking worden alle finalisten in het zonnetje gezet en zullen de ereleden van de expertjury, Marc van Oostendorp en Peter-Arno Coppen, met hun immer onvergetelijke toespraken de drie prijswinnaars bekend maken.

Relevant nieuws

Menu