School gesloten

Leerlingen kunnen dinsdagmorgen en woensdagmorgen naar school komen om spullen uit hun kluisjes te halen of boeken te lenen uit de mediatheek. Iedereen moet dan zo kort mogelijk in het gebouw verblijven, dus de kluis leeghalen en daarna meteen weer vertrekken.

In de persconferentie van vanavond is aangekondigd dat Nederland vanaf zondagochtend 19 december in lockdown gaat. Conform de landelijke richtlijnen zal het Emelwerda College vanaf maandag 20 december gesloten zijn. Vanaf dinsdag 21 december wordt een uitzondering gemaakt voor de (voor)examenleerlingen, praktijkgericht onderwijs en leerlingen met een kwetsbare thuissituatie. Maandag 20 december zijn er geen lessen (ook niet online) en is de school dicht. Maandagmiddag hebben we ouders en leerlingen geïnformeerd over het aangepaste programma voor de rest van de week.

Relevant nieuws

Menu